caviastal20de20beestenboel-2.gif

RECENSIES

 

cavialij-grijs-1.gif

Reacties geplaatst op Marktplaats

 

Jan                                                                                                              30 nov. '15  

Onze cavia is hier nu 2x keer een aantal weken geweest tijdens de zomervakantie en is prima verzorgt. De beesten zitten in de schuur in een soort flat van bakken, dit komt wellicht wat minder over maar het gaat tenslotte om de verzorging van de cavia's en die is o.i. prima met liefde voor de dieren.

 

M. Szymanska                                                                                              06 dec. '15  

We maken al enkele jaren een paar keer per jaar gebruik van de opvangdiensten van familie Bax en we worden altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. We laten onze 3 cavia's altijd gerust achter in de wetenschap dat ze goed verzorgd worden. We zijn zeer tevreden over de verleende zorg, advies en oplettendheid. De afspraken worden altijd goed nagekomen en de dieren professioneel opgevangen.   

Magda & Stephan uit Delft.

 

Bob                                                                                                              03 jan. '16 

De cavia's van onze zoon zijn uitstekend verzorgd tijdens onze vakantie's. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

S. Feenstra                                                                                                  23 feb. '16  

We maken al vijf jaar tenminste een keer per jaar gebruik van de opvangdiensten van familie  Bax. We laten onze cavia(s) altijd gerust achter in de wetenschap dat ze goed verzorgd worden. We zijn zeer tevreden over de verleende zorg, vriendelijkheid en vakkundigheid. Zeer aan te bevelen!!

 

Reacties

Fam. de Boer
3 maanden geleden

Caviastal de Beestenboel in Benthuizen is een goede opvang- en verzorgingsplek voor cavia's. Onze twee cavia's zijn daar ook geboren en komen jaarlijks terug tijdens de vakantieperiode. Mevr. Bax weet waar ze het over heeft en helpt je graag verder met de juiste tips en adviezen voor het welzijn van deze leuke diertjes. Je kan erop vertrouwen dat de cavia's aldaar ze in goede handen zijn. Fam. De Boer, Bergschenhoek

Jolanda Plieger
5 maanden geleden

Ook onze 2 cavia's zijn met de vakantie weer 3 weken bij de Caviastal De Beestenboel / fam. Bax geweest. Wij zijn erg tevreden over de verzorging en opvang die de cavia's krijgen. En wij komen volgend jaar zeker weer terug.
Fam. Plieger / Aarts

Tazelaar
5 maanden geleden

Voor het eerst onze 2 cavia's naar de opvang gebracht. Na 2 weken weer opgehaald. Ze zagen er gezond uit en ze zijn goed verzorgd geweest .Graag tot volgende keer.

Sophie Le Hesran
5 maanden geleden

The Bax family took great care of my 2 guinea pigs during 3 months (I had to go abroad exceptionally for work). They kept me updated about my guinea pigs by email regularly, and after 3 months I found my guinea pigs healthy and happy! Thank you for the great job you have done!

F. den Boer-Wester
5 maanden geleden

We brengen onze drie cavia's tenminste ieder jaar naar de familie Bax tijdens onze vakantie. Ik laat ze met een gerust hart achter. We zijn erg tevreden over de verzorging, vriendelijkheid en deskundigheid van Anita.. Bij aankomst worden de cavia's ingeeent dmv een pipetje. Ik kan haar altijd appen als ik wil weten hoe het met de cavia's gaat, omdat ik van nature nogal bezorgd ben. Zeer aan te raden! Fam. den Boer, Gouda

Patricia Roeleveld
5 maanden geleden

2 augustus 2017
Onze 2 rexen opgehaald na 3 weken vakantie. Ze zagen er gezond, welgevoed en relaxed uit! Net als wij! Wederom weer erg tevreden en tot volgend jaar weer!

Vriendelijke groet,

Familie den Elzen/Roeleveld

C. van der Veen
6 maanden geleden

We brengen onze twee cavia's inmiddels een paar jaar elke vakantie onder bij caviastal de beestenboel. Een prima onderkomen en prima verzorging voor onze cavia's.
Fam. van der Veen, Boskoop

Reactie plaatsen

8 stemmen
cavialij-grijs-2.gif

banner-met-groet-4.gif