RECENSIES

 

Reacties

Marianne Riphagen
2 jaar geleden

Onze 4 cavia's zijn deze zomer bij caviaopvang de Beestenboel geweest. Ze hebben een hele fijne tijd gehad. De communicatie was snel en duudelijk en de cavia's zijn heel goed verzorgd. De extra verzorgingstips die wij ontvingen waren heel welkom. De caafjes komen zeker nog eens terug.

Iris Bakker
2 jaar geleden

Onze 2 cavia’s konden terecht bij de caviastal de beestenboel na een snelle reactie van Anita! Je merkt dat Anita veel verstand heeft van cavia’s wat ons een gerust gevoel gaf om onze cavia’s daar achter te laten. Prima verblijf! Blij om zo’n adres achter de hand te hebben😊 nogmaals bedankt, Anita!

Fam. Lustig
2 jaar geleden

Na 3 jaar thuis eindelijk weer eens op vakantie. Onze (inmiddels nog maar) 2 cavia's konden gelukkig weer bij 'caviastal de beestenboel' terecht.
Ook deze keer weer prima verzorgt en zeer tevreden.

Anita Pieters
5 jaar geleden

Vandaag na 2 weken vakantie mijn 2 cavia’s weer opgehaald die ik hier voor het eerst ondergebracht heb. Dat is goed bevallen. De verblijven zijn ruim en schoon. Er is goed voor ze gezorgd zo te zien. Ze zijn net zo relaxed als toen ik ze bracht en zien er gezond uit. Wat mij betreft zal ik vaker gebruik gaan maken van deze opvang! Bedankt Anita en familie.

Tamsin Oxlade
5 jaar geleden

Our two much-loved guinea pigs stayed with the Bax family for 2 very hot weeks in July (2019). Any concerns we had about the heat were unnecessary - our guinea pigs were obviously very well cared for and were happy and relaxed on our return. We are very happy to recommend Caviastal “de Beestenboel” and will definitely be using them again.
Thank you Anita! :)
The Oxlade family, Voorschoten

Stefan
6 jaar geleden

Onze Dolly en Molly hebben dit jaar weer bij de familie Bax gelogeerd. Dit keer voor vier weken en alles is weer perfect verlopen. Tot de volgende vakantie. Hartelijke groet en bedankt
Voor de goed zorg. Stefan

Martijn
6 jaar geleden

Afgelopen 5 weken onze twee cavia's bij deze opvang gebracht. Voor de derde keer inmiddels. Wederom prima verzorgd. Ook met de hitte van deze zomer. We brengen onze cavia's hier met een gerust hart weer naar toe.

fam lustig
6 jaar geleden

Onze 4 cavia’s zijn de afgelopen 3 jaar tijdens de vakantie opgevangen (en ook geboren bij) Caviastal de beestenboel. Ze worden hier uitstekend verzorgt en men weet waar ze mee bezig zijn. De cavia’s ‘logeren’ in een schuur (stal) waar het niet te warm is voor de beesten in de zomer. De cavia’s hebben genoeg ruimte , en voldoende eten en drinken. Wij zijn zeer tevreden over de verzorging van onze cavia’s en laten deze daar met een gerust hart achter. Zo kan je zonder zorgen op vakantie of een weekje weg: de cavia’s zijn in goede handen!

Fam. de Boer
7 jaar geleden

Caviastal de Beestenboel in Benthuizen is een goede opvang- en verzorgingsplek voor cavia's. Onze twee cavia's zijn daar ook geboren en komen jaarlijks terug tijdens de vakantieperiode. Mevr. Bax weet waar ze het over heeft en helpt je graag verder met de juiste tips en adviezen voor het welzijn van deze leuke diertjes. Je kan erop vertrouwen dat de cavia's aldaar ze in goede handen zijn. Fam. De Boer, Bergschenhoek

Jolanda Plieger
7 jaar geleden

Ook onze 2 cavia's zijn met de vakantie weer 3 weken bij de Caviastal De Beestenboel / fam. Bax geweest. Wij zijn erg tevreden over de verzorging en opvang die de cavia's krijgen. En wij komen volgend jaar zeker weer terug.
Fam. Plieger / Aarts

Tazelaar
7 jaar geleden

Voor het eerst onze 2 cavia's naar de opvang gebracht. Na 2 weken weer opgehaald. Ze zagen er gezond uit en ze zijn goed verzorgd geweest .Graag tot volgende keer.

Sophie Le Hesran
7 jaar geleden

The Bax family took great care of my 2 guinea pigs during 3 months (I had to go abroad exceptionally for work). They kept me updated about my guinea pigs by email regularly, and after 3 months I found my guinea pigs healthy and happy! Thank you for the great job you have done!

F. den Boer-Wester
7 jaar geleden

We brengen onze drie cavia's tenminste ieder jaar naar de familie Bax tijdens onze vakantie. Ik laat ze met een gerust hart achter. We zijn erg tevreden over de verzorging, vriendelijkheid en deskundigheid van Anita.. Bij aankomst worden de cavia's ingeeent dmv een pipetje. Ik kan haar altijd appen als ik wil weten hoe het met de cavia's gaat, omdat ik van nature nogal bezorgd ben. Zeer aan te raden! Fam. den Boer, Gouda

Patricia Roeleveld
7 jaar geleden

2 augustus 2017
Onze 2 rexen opgehaald na 3 weken vakantie. Ze zagen er gezond, welgevoed en relaxed uit! Net als wij! Wederom weer erg tevreden en tot volgend jaar weer!

Vriendelijke groet,

Familie den Elzen/Roeleveld

C. van der Veen
7 jaar geleden

We brengen onze twee cavia's inmiddels een paar jaar elke vakantie onder bij caviastal de beestenboel. Een prima onderkomen en prima verzorging voor onze cavia's.
Fam. van der Veen, Boskoop

Reactie plaatsen

Rating: 4.0833333333333 sterren
12 stemmen

Reacties geplaatst op Marktplaats

 

Jan                                                                                                              30 nov. '15  

Onze cavia is hier nu 2x keer een aantal weken geweest tijdens de zomervakantie en is prima verzorgt. De beesten zitten in de schuur in een soort flat van bakken, dit komt wellicht wat minder over maar het gaat tenslotte om de verzorging van de cavia's en die is o.i. prima met liefde voor de dieren.

 

M. Szymanska                                                                                              06 dec. '15  

We maken al enkele jaren een paar keer per jaar gebruik van de opvangdiensten van familie Bax en we worden altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. We laten onze 3 cavia's altijd gerust achter in de wetenschap dat ze goed verzorgd worden. We zijn zeer tevreden over de verleende zorg, advies en oplettendheid. De afspraken worden altijd goed nagekomen en de dieren professioneel opgevangen.   

Magda & Stephan uit Delft.

 

Bob                                                                                                              03 jan. '16 

De cavia's van onze zoon zijn uitstekend verzorgd tijdens onze vakantie's. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

S. Feenstra                                                                                                  23 feb. '16  

We maken al vijf jaar tenminste een keer per jaar gebruik van de opvangdiensten van familie  Bax. We laten onze cavia(s) altijd gerust achter in de wetenschap dat ze goed verzorgd worden. We zijn zeer tevreden over de verleende zorg, vriendelijkheid en vakkundigheid. Zeer aan te bevelen!!